måndag 23 november 2009

Jaha ja!

Inatt drömde jag att det var nyårsafton och jag och typ alla jag någonsin träffat försökte fly från någon konstig dinosaurie och kom på den briljanta idén att försöka gömma oss i ett buskage ungefär vid Coop. Det hela gick väldigt bra tills jag och Carro försökte smyga upp lite längre i buskarna och kom ut på den där parkeringen som finns mellan röda torget och järnvägen.

Där blev det lite mer spännande då några människor höll på med någon slags ritual. De stod i ring runt en stor lägereld och när de fick syn på oss ropade något att jag och Carro skulle bli offer. I ren panik flydde vi hem till Rossa som bodde på samma plats som i verkliga livet fast i värsta lyxlägenheten. Jag flydde upp på övervåningen medan Rossa och Carro gömde sig under ett bord på nedervåningen. När jag nästan är uppe för trapporna ser jag hur en kille med riktigt kufisk kostym kommer och går utanför Rossas hus.Med sig har en stor blodhund och en pytteliten chihuahua. Jag ramlar ner från trappan i ren skräck och killen släpar iväg mig i håret och säger att jag ska offra mig själv. Jag verkar i detta ögonblick oroa mig mer för min klänning (precis en sådan jag tänkt sy ett tag nu) är själva offringen.

Jag vaknade av att jag skrek lite. Även om det var en mardröm blev jag nästan lite inspirerad av det hela. Hmmm... Vad ska jag uttrycka denna inspiration i för medium då?

3 kommentarer:

Henriette sa...

En konstinstallation! Det känns lagom weird!

Rossa sa...

Hahahaha,lyxlägenhet? verkar passar mig otroligt bra

.... sa...

Henke: Ja, och jag tvivlar faktiskt inte på att jag skulle kunna få pengar av kommunen för att genomföra det..! Om han med huset på Månen kan så...

Rossa: Haha eller hur! Hoppas att vissa delar av drömmen blir sanning!