onsdag 5 januari 2011

In other news...

Den här hemtentan jag har hållit på med ett tag nu suger ganska hårt. Alltså, den är ju inte direkt svår, men det tar ändå emot att göra den :C Det går långsamt framåt dock.

På måndag är det inlämning, efter det är det biblioteket som gäller och låning av Madame Bovary att panikläsa på två dagar. Ser inte direkt fram emot nya kursen. Mode i Fransk och Italiensk litteratur. Jomen tjena, och det hela avslutas med salstenta! :C

Men efter det blir det nog rätt soft med uppsatsskrivande. Har kommit på två möjliga ämnen. Antingen vill jag göra en modeanalys av Power Meet och Damrallyt, två bilträffar i Västerås med mycket olika besökare fast det egentligen handlar om samma sak. Medans 80% av Power Meet består av rabiata redneckfyllon med raggarbilar och söderflaggor så består Damrallyt av tidsenligt klädda damer med raggarbilar. Antingen det eller så blir det "retromodern på 00-talet" och hur retromodet populariserats och ändrats under 2000-talets första tio år. Väldigt intressant faktiskt och troligen enklare att skriva om än bilträffar.

Inga kommentarer: